Suggesties voor Tai Chi activiteiten voor zolang de lessen niet doorgaan

Suggesties voor Tai Chi activiteiten voor zolang de lessen niet doorgaan

Veranderd:Let op, we beginnen vanaf maandag 30 maart om 17:00 (zomertijd) in Nederland

Via e-mail hoorden we van een taichi-vriend Redmond Entwistle, dat hij een (wereldwijde) groepsactiviteit organiseert om via het internet samen drie keer in de week de vorm tot cross hands te doen.

Als je op facebook zit, kan je z'n bericht lezen: facebook:Cheng Man-Ch'ing First Third - Inaugural session Monday March 23rd
Stuur ons een e-mail(onderaan deze pagina) als je belangstelling hebt maar het oorspronkelijke bericht via bovenstaande facebook link niet kunt lezen.

De tijd dat we beginnen is veranderd vanaf a.s. maandag 30 maart omdat er anders iets mis zou gaan door de zomertijd. Dus, zorg dat je klok op zomertijd staat en houd voor Nederland dan 5 uur 's middags aan.

We willen zonder zijn toestemming de tekst hier niet helemaal kopieren:
Redmond Entwistle:
"Im self-quarantined with coronavirus and realise that it could be a very isolating and challenging few months ahead for everyone. But as more and more of us are unable to leave our homes I think that we have an opportunity to support and inspire each other and to work on putting Professor Chengs desire for a global Tai Chi for the health of humanity into practice. In that spirit Barry Strugatz and myself had the idea that every Monday - Wednesday - Friday there will be a Tai Chi form (just the first third up to cross-hands) that anyone from the Cheng Man-Ching community can join online at 8am PDT / 11am EDT / 4pm BST / 5pm CET / 11pm CST 7am PDT / 10am EDT / 2pm GMT / 3pm CET / 10pm CST. It will be a brief session of around ten minutes three times a week. Its not meant as a substitute for online classes or your daily practice but rather to keep spirits up like the group singing in Italy and Wuhan.
...
Also, if youd just like to join in spirit and not online Id encourage you to begin the form at the same time on those days."

Het idee is om samen de vorm te doen tot cross hands, op maandagen, woensdagen en vrijdagen, om 17:00 Nederlandse tijd. In zijn bericht geeft hij aan hoe je on line met een video meeting mee kan doen.

TROUBLESHOOTING:Als je het bericht binnen hebt en de link daarin werkt niet

Sommige vrienden hadden wat moeite om de link in het bericht te volgen. Er komt een foutmelding met "page not found". Waarschijnlijk komt het dan wel goed als je op je computer of telefoon "zoom cloud meetings" installeert en daarna de link weer probeert of in de zoom app de "meeting id" invult die in het bericht van Redmond voorkomt.

Mijn e-mail: lourenstcc APESTAART gmail.com (vervang APESTAART door @)